www.vipiger.dk  - http://blog.vipiger.dk  - line@vipiger.dk 

Skrevet af: web47178

Foto: Erik Egvad Petersen/mitropa.dk

På fredag fylder HM Dronning Margrethe 70 år - et stort tillykke herfra - og hun have rigtig mange år på tronen endnu....0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrevet af: web47178
Andefødderne er tilbage igen - back to nature....

Andefødderne er tilbage igen - efter mere end 30 år med Ecco så er der test af andefødder som dengang en vis herre gik i 3. real A på Brundlundskolen i Aabenraa. Se mere på www.duckfeet.dk - førsteklasses leveringsservice......1 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrevet af: web47178
TV-premiere på kæmpehittet Mænd der hader kvinder
 

Foto: DR/Knut Koivisto - Mænd der hader kvinder - 1. april på DR1.

Den meget roste filmatisering af første bind af Stieg Larssons Millennium-trilogi blev sidste års største publikumssucces i de danske biografer. Skærtorsdag får den dansk tv-premiere på DR1 og DR HD.

Skærtorsdag den 1. april byder DR1 i en samsending med DR HD på dansk tv-premiere på Stieg Larsson-filmatiseringen 'Mænd der hader kvinder' - blot 13 måneder efter filmens biografpremiere.

Den meget roste filmatisering af første bind af Stieg Larssons 'Millennium'-trilogi blev den største publikumssucces i de danske biografer i 2009 med næsten en million solgte billetter. Noomi Rapace og Michael Nyqvist spiller det umage makkerpar Lisbeth Salander og Mikael Blomkvist, der kommer på sporet af en grusom mordsag.

Blodige spor

Historien tager sin begyndelse, da den kendte erhvervsjournalist Mikael Blomkvist (Michael Nyqvist) fra tidsskriftet Millennium bliver idømt en fængselsstraf for at have fremsagt injurier i sin dækning af en påstået finansskandale. Hans professionelle troværdighed lider et alvorligt knæk, og han beslutter sig for at tage en pause som journalist.

Blomkvists nysgerrighed bliver dog vakt, da han modtager en invitation fra Henrik Vanger, tidligere direktør for en af Sveriges store industrifirmaer. For snart 40 år siden forsvandt Vangers unge slægtning Harriet, og ligeså længe har den gamle direktør forsøgt at forstå hvorfor. Han frygter, at der er sket en alvorlig forbrydelse, og at en række mystiske breve, som han har modtaget hvert år på sin fødselsdag, kan være et tegn fra Harriets morder.

Vanger overtaler Michael Blomkvist til at undersøge sagen. Blomkvist slår sig ned på den lille ø, hvor Vangerfamilien holder til, og han får hjælp af en ikke helt almindelig researcher. Lisbeth Salander (Noomi Rapace) er en umyndiggjort ung kvinde, tatoveret, piercet og landets bedste hacker. Sammen begynder de at grave i familien Vangers fortid, og snart åbenbarer der sig et blodigt spor, som fører dem til en mørkere historie, end nogen af dem havde kunnet ane.

Seks stjerner

'Mænd der hader kvinder' fik flotte anmeldelser i de danske aviser. 'Oplev har skåret alt det løse kød væk fra fortællingen. Tilbage står essensen af det medrivende plot, som er mikset af gammelt nid, skeletter i skabene - og forbrydelse uden straf.' Sådan skrev B.T.'s anmelder, der kvitterede med topkarakteren seks stjerner.

Også Jyllands-Postens anmelder var begejstret: 'Tilskueren er godt underholdt i samtlige filmens 152 minutter, der tager os fra Stockholm til den svenske udørk, fra rendyrket 'feel good' til knugende ubehagelige overgrebsscener. 'Mænd der hader kvinder' har det hele - og lidt til.'

Dansk fingeraftryk

'Mænd der hader kvinder' er svensk produceret, men har et markant dansk fingeraftryk. Filmen er instrueret af Niels Arden Oplev efter manuskript af Nikolaj Arcel og Rasmus Heisterberg, og i andre kunstneriske nøglefunktioner finder man blandt andre fotografen Eric Kress, klipperen Anne Østerud, production-designeren Niels Sejer og komponisten Jacob Groth. Filmen, der er uegnet for børn, er produceret af Yellowbird i samarbejde med bl.a. Nordisk Film og DR.

 


0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrevet af: web47178
Nye CD`er må gerne omtales i DR

Foto: DR/Flemming Jensen

Ikke skjult reklame at omtale nye cd’er

Er det i grunden skjult reklame, når for eksempel værten på P4 siger, at Mette Horn og Tisvilde Revyen i efteråret også kan ses på Rialto Teatret på Frederiksberg, eller når værten udtrykker sin begejstring over Poul Krebs’ eller Amy McDonalds nye plader?

Det mente i hvert fald en lytter, der helt konkret klagede til Radio- og tv-nævnet over fire steder i P4-programmet ’Café Hack’ den 5. og den 12. april 2009, hvor han mente, der blev slået for gevaldigt i reklametrommerne.

'Jeg ved af erfaring, at en enkelt positiv omtale kan betyde liv eller død for den nævnte. Og dermed nedgang for konkurrenterne. Det er aldeles utilstedelig konkurrenceforvridning og af interesse for hvem udover de få 'heldige', der får gratis reklame?' spurgte lytteren i sin klage til Radio- og tv-nævnet.

Er almindelig lytterinformation
Her har man netop afgjort sagen, og i sin afgørelse understreger Radio- og tv-nævnet, at det har karakter af almindelig lytterinformation, hvis man for eksempel omtaler, at Poul Krebs er cd-aktuel eller Mette Horn er revy-aktuel, hvis man har dem i studiet. Og i det hele taget mener man ikke, at ’Café Hack’ i de pågældende udsendelser er kommet med egentlige opfordringer til køb eller andre henvisninger til, hvor noget kan købes.

Lytteren luftede også sin utilfreds over et specifikt indslag, der blev sendt på P4 København den 24. april sidste år - en dag, hvor der var udsigt til rigtigt godt vejr. Her benyttede P4 København solskinnet til et fire minutter og 18 sekunder langt indslag om isfirmaet Paradis, og det mente samme lytter ligeledes var skjult reklame.

Rigtig dejlig jordbærkoldskål
Og det giver Radio- og tv-nævnet ham ret i.

'Dele af interviewet omhandler omsætningen i isbranchen, og i forhold til det har Radio- og tv-nævnet ingen bemærkninger,' hedder det. Derimod falder det nævnet for brystet, at medarbejdere fra Paradis flere steder kommer af sted med at sige for eksempel 'i dag er der en rigtig dejlig jordbærkoldskål i vores disk', 'vi står med en god is', ligesom journalisten - efter at have prøvesmagt en is i indslaget blandt andet kalder den 'ganske god' og tilføjer 'den her is kunne godt blive en af mine favoritter'.

'Nævnet finder, at udsendelsen efter en samlet vurdering indeholder uberettigede fremhævelser af Paradis i strid med reglerne om skjult reklame,' hedder det i nævnets bemærkninger.

DR vil nu - på baggrund af afgørelsen - indskærpe over for redaktionen, at forberedelsen af direkte indslag af denne type kræver forberedelse af kvalificerede og kritiske spørgsmål, der ikke giver en medvirkende frit spil til at fremhæve et produkt, og det tager Radio- og tv-nævnet til efterretning.0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrevet af: web47178
Kom til åben casting

”Topmodel” kan opleves på Kanal 4 senere på året

Siden det blev offentliggjort, at Caroline Fleming søgte modeller til det kommende Kanal 4-program ”Topmodel”, er ansøgningerne strømmet ind via nettet. Nu får pigerne også muligheden for at søge via ”åben casting”. Castingen kommer til at foregå i Magasin, torsdag den 4. marts i Århus og fredag den 5. marts i København fra kl. 12-19.00. Pigerne skal blot være under 25 år, medbringe fotos af sig selv og gerne et par minutters videoklip af dem selv på et usb-stik. Og så skal de kunne holde fri i april til medio maj måned, hvor ”Topmodel”-optagelserne vil finde sted. Opfylder du disse krav, og er du klar til et vildt eventyr? Kunne du tænke dig at arbejde med internationale stjernefotografer og blive coachet og bedømt af eksperter fra modeverdenen? Så kig forbi Magasin i næste uge. Måske går din modeldrøm i opfyldelse? Pst! Caroline kigger forbi castingen i København…0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrevet af: web47178
Sir Elton John kommer til Jelling Musikfestival 2010

 

Årets hovednavn på Jelling Musikfestival 2010 bliver selveste Sir Elton John med band, som lægger vejen forbi Jelling den sidste weekend i maj

 

For første gang nogensinde lægger Elton John med band vejen forbi en dansk festival.

 

”Jelling Musikfestival er stolte af at kunne præsentere en verdenskendt kapacitet som Sir Elton John på toppen af et i øvrigt meget alsidigt program”, siger festivalleder Lars ”Charlie” Mortensen.

 

Elton John er en af de mest succesfulde musikere nogensinde og med over 250 mio. solgte albums kan den britiske sanger og sangskriver godt betegnes som en levende legende. Koncerten er en del af Elton Johns Europaturné, og bliver den eneste denne sommer i Danmark.

 

Elton John indtager den store scene i Jelling fredag d. 28. Maj – og så er det tid til at synge med på hits som Crocodile Rock, Your song, Can you feel the love tonight og Nikita.

 

Jelling Musikfestival afvikles i år på datoerne 28-30. maj 2010 og det endelige program vil blive offentliggjort d. 4 marts 2010.

 

Billetter til festivalen kan bl.a. købes på www.billetnet.dk og

www.billetlugen.dk0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrevet af: web47178
Nyt liveshow på TV 2 Zulu

Fire spritnye TV 2 Zulu-værter står tirsdag 2. marts kl. 22.20 klar til at sende live-underholdning fra deres redaktionslokale på TV 2 Zulu.

Fra tirsdag 2. marts er de fire stand-uppere Karsten Green, Michael Jøden, Martin Høgsted og Morten Wichmann klar til at sende det ustyrligt underholdende og direkte show ”Ups! Det er live” fra deres skriveborde på TV 2 Zulu. Og hver onsdag og torsdag drager de nye Zulu-værter ud til aktuelle steder i det danske land og sender live – og sådan bliver det ved i 11 uger.

Med ”Ups! Det er live” agter de fire skøre drenge at trække liveshows til kanten, og de lover, at det bliver hylende skægt, når de får besøg af interessante, betydningsfulde - eller ligegyldige - gæster, for ingen er for almindelige eller for fine til at gæste showet.  Og der er ikke grænser for hvilke retninger, showet kan tage.

Når ”Ups! Det er live” går i luften tirsdag 2. marts, er værterne i deres gavmilde hjørne. De er blevet enige om, at de vil kaste deres reklamebudget på 100.000 kr. ud af vinduet – helt bogstaveligt. Værterne mener nemlig, at pengene gør sig langt bedre i hænderne på deres seere i stedet for - på traditionel vis - at bruge de mange penge på en trailer. Og det vil rigtig mange uden tvivl sætte pris på.

I løbet af de første to programmer vil Karsten Green, Michael Jøden, Martin Høgsted og Morten Wichmann – ud over at have gæster i redaktionslokalet – løfte sløret for, hvor og hvornår de smider pengene ud af vinduet – eller ud fra en balkon. Så se med, hvis du vil have del i de 100.000.

Du kan i øvrigt blive fan af ”Ups! Det er live” på Facebook lige her.0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrevet af: web47178
Frisør Basecut i Møgeltønder - hvor lækkert hår er en selvfølge

Foto: Erik Egvad Petersen/mitropa.dk - Pernille fra frisør Basecut i Møgeltønder med hårvoks, der får håret til at sidde godt - hele dagen...

Har Du egentlig tænkt på hvor mange gange om året du får håret klippet? De fleste vil sikkert svare med et eller andet om at det bliver klippet når det trænger. Selvfølgelig. Men det er jo ikke uvæsentligt om man også bliver klippet så man selv er tilfreds. Min far eksempelvis kører til  Møgeltønder og bliver klippet hos frisør Basecut nu på 5. år. Her er han utrolig godt tilfreds og vi har lagt mærke til at selv øjenbrynene får en studsning så det ikke ligner 'skovsnegle'. At han så er ved at få en hel del grå hår gør det ikke nok ikke nemmere. For ham er det at få håret klippet hos en frisør, der ved lige præcis hvordan han selv gerne vil have det, noget af det vigtigste. At det så både sidder som det skal og er hurtigt at tackle om morgenen er lige så vigtigt for ham. Pernille laver i øvrigt også forrygende bryllupsfrisurer og hvert år når gymnasiet og handelskolerne i Tønder holder gallafester står hun på nåle og fikser det fedeste hår - hår, der scorer. Frisør Basecut klipper i øvrigt både mænd, kvinder og børn - tlf. 7373 8008 - www.basecut.dk.  

 0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrevet af: web47178
Nyfødt glæde hos Camilla fra ”De unge mødres drøm”

Onsdag havde Kanal 4 premiere på den nye programserie ”De unge mødres drøm”, hvor seerne blandt andre kan følge en højgravid Camilla Petersen, der venter på at lillesøster skal melde sig. Og nu er den lille ny endelig kommet til verden, hvor hun er blevet vel modtaget af mor, far og sine fire søskende: ”Lærke kom til verden den 14. februar kl. 23.27, hun var 56 cm lang og vejede 5356 gram, så hun er en ordentlig basse. De andre børn elsker hende simpelthen! De store vil gerne sidde med hende og ae hende hele tiden, mens de små gerne vil lege med hende. Lykke (Camillas yngste, red.) har været ovre hos hende med to ponyer og kunne ikke helt forstå, at hun ikke var med på at lege,” fortæller en glad Camilla.

”De unge mødres drøm” kan følges hver onsdag kl. 20.00 på Kanal 4


0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrevet af: web47178
TV 2 er i fuld gang med optagelserne til den danske udgave af 'Hell’s Kitchen', som får premiere på skærmen tirsdag 16. marts.

Stjernekokken Wassim Hallal er chefkokken i 'Helvedes Køkken' på TV 2. (Foto: Gudmund Thai / TV 2)

 

12 håbefulde kokke har kastet sig over deres livs udfordring. Under kyndig ledelse af den danske stjernekok Wassim Hallal kæmper de talentfulde kokke lige nu med kulinariske udfordringer i ”Helvedes Køkken” - den danske version af ”Hell’s Kitchen” - der optages på Islands Brygge i København. 

Mange seere kender sikkert allerede det oprindelige format 'Hell’s Kitchen' med Gordon Ramsay i spidsen, men TV 2-redaktør Irene Strøyer har ingen ambitioner om at lade programmet parodiere den højtråbende kok:

- Med Wassim Hallal har vi valgt en kok, som har sin helt egen unikke personlighed, men de to kokke har selvfølgelig også nogle lighedspunkter. 'Helvedes Køkken' er lavet over formatet 'Hell’s Kitchen', og de seere, som allerede kender og elsker formatet, vil ikke blive skuffet. Vi har taget det bedste af det allerede eksisterende og krydret det med lidt danske råvarer, hvis vi nu skal blive lidt ved køkken-fraserne, siger Irene Strøyer.

I et benhårdt kapløb mod hinanden skal de 12 kokke konkurrere om at vinde chefkokkens gunst samtidig med, at de skal lægge øre til alskens eder og forbandelser. For chef Wassim er ikke nem at gøre tilfreds – han forlanger perfektion, og sjusk er en dødssynd.

'Blod, sved og tårer og meget store ambevægelser'
I perioden skal de 12 kokke bo sammen i en lejlighed og således også få bofællesskabet til at fungere samtidig med, at de skal servicere restaurantens gæster.

- 'Helvedes Køkken' er et reality-show, hvor alle har sindssygt meget på spil. Kokkene kæmper for at vise deres faglige dygtighed og i sidste ende stå tilbage som vinderen. Chef Wassim kæmper for at få restauranten til at køre uden at gå på kompromis med sin høje standard. Og det er ikke altid nemt for at sige det mildt. Blod, sved og tårer og meget store armbevægelser - det er, hvad seerne kan forvente af 'Helvedes Køkken', siger Irene Strøyer.

De 12 håbefulde kokke kæmper om en kickstart til karrieren: Præmien består af en kontantpræmie på 200.000 kroner og et inspirationsophold hos Wassim på gourmetrestauranten Frederikshøj.

Kun en af kokkene kommer gennem nåleøjet. Én for én må kokkene aflevere kokkejakken til chef Wassim, der suverænt bestemmer, hvem der hver uge skal forlade ”Helvedes Køkken”.

Det er Blu, der producerer ”Helvedes Køkken”, og der er premiere tirsdag 16. marts på TV 2.

 0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrevet af: web47178
Alletiders YouTube fylder fem år

Kan det virkelig passe? Er det kun fem år siden vi oplevede dette upload-fænomen?  Tjek selv på www.youtube.com.

 0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrevet af: web47178
Billedbladet klar med KongeTV

Klik dig ind på www.kongetv.dk og se dugfriske videoklip direkte fra Billed-Bladet....0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrevet af: web47178
Ny dok-serie for unge: Fodboldpigerne

Foto: Nicolas Tobias Følsgaard - DR

'Fodboldpigerne' er en ny dokumentarserie om og til unge teenagere, som får premiere på DR Ramasjang samt som 'webisodes' (kortere serieafsnit på nettet) på www.dr.dk/fodboldpigerne den 25. februar 2010.

Pigeliv anno 2009
Serien følger et hold 13-14-årige fodboldpiger fra Boldklubben Fremad Valby i deres sidste sæson sammen. Der er ikke tale om et helt almindeligt fodboldhold.
Pigerne i Fremad Valby har, med deres unge og ambitiøse træner Ida på sidelinjen, spillet sig op i den absolut bedste række for deres aldersniveau - Elite Øst.

Serien tegner et billede af pigeliv anno 2009. Gennem pigerne, som har det til fælles at de brænder glødende for fodboldsporten, kommer vi til at opleve en temmelig spraglet flok pigehjerter, der grundlæggende banker for det samme som alle andre, uanset kulturel, etnisk eller social baggrund: At høre til.

En spraglet flok
Det sammentømrede hold af piger består af en flok individualister, hvis personligheder og særheder skaber gnister på banen og i fritiden.
- Ranya er lige startet på holdet og synes hverken om at være udskifter eller at blive råbt af på banen.
- Drengede Chirine er i talentspejdernes søgelys, men kæmper med en gigtsygdom, som hun frygter vil blusse op igen.
- Amina er også i talentspejderens søgelys, men skal lægge sin kost om, hvis hun vil gøre sig nogen forhåbninger om at spille med de allerbedste.
- Mira er holdets populære anfører, der får sat sin tålmodighed på prøve under et
masseskænderi på en træningslejr i Spanien.

Benskinner og mascara
Selvom pigerne brænder for fodbold, holder de sig ikke tilbage med makeup og hårlak
foran spejlet, inden de går på banen i en sport, mange ellers betragter som drenget.
De er i en alder, hvor krop og sind stikker af. Hvor drømmen om at komme på landsholdet blander sig med spirende følelser til drengen fra parallelklassen, bekymringer om udseende og misundelse og jalousi fra holdkammeraterne.

Serien handler om at definere sig selv i en sammensat pigegruppe, om popularitet,
ambitioner, status og den første kæreste. Pigerne i Fremad Valby har imidlertid ingen problemer med at lade tyk mascara og benskinner følges ad.
Selv om mange af temaerne er alvorlige har serien en dominerende humoristisk tone
akkompagneret af reggaetonerne fra Karen Mukubas titelsang 'Vi kan', skrevet til serien.

TV og webisodes
Serien er produceret af Monday Media & TV i samarbejde med DR og Det Danske
Filminstitut. Den bliver vist på DR Ramasjang og som kortere 'webisodes' på
www.dr.dk/fodboldpigerne.

På websitet vil man kunne finde ekstramateriale i form af
baggrundshistorier om pigerne, små ekstra historier, der går bag om episoderne,
musikvideo med seriens titelsang af sangerinden Karen Mukuba, samt en online
fodboldskole, hvor man kan lære fodboldteknik og se, hvor man finder det nærmeste pigefodboldhold i sin egen aldersklasse.

Derudover vil det være muligt at chatte med fodboldpigerne og deltage i afstemninger og konkurrencer.0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrevet af: web47178
Hårdesign i Tønder har fået et frisk pift

 

Foto: Erik Egvad Petersen/mitropa.dk - Pia Andersen viser den nye Hårdesign frem

Hos Hårdesign i Tønder, kunne de nylig vise et flot nyrenoveret lokale frem i Vestergade med en flot ren stillinje. – Vi har fået nye reoler, nye spejle og en ny disk i vores frisørsalon, fortæller Pia Andersen.  Hårdesign har tlf. 7472 3127.0 Kommentarer
Skriv ny kommentar

Skrevet af: web47178
Opstart på den nye blog - vipiger.dk
Hej,  så går starten på http://blog.vipiger.dk om få dage.....nyheder, mode, sundhed, hår, gossip og meget andet......kig bare ind igen


0 Kommentarer
Skriv ny kommentarTalkActive Blog - Copyright 2017 - Talkactive ApS - all rights reserved.